Left Top - Zeilen Steady Sailing

Ga mee op onze mooie zeilreizen in Schotland!

De zee rond de Schotse Westkust is een waanzinnig en spectaculair zeilgebied en staat garant voor een mooi avontuur. Ga ook mee op één van de reizen met de Steady. Volledig verzorgde zeilreizen naar o.a. Edinburgh, Inner Hebrides, Small Isles en de Firth of Clyde.

Bekijk Steady's reisschema 2016! >>  onze reizen

LAST MINUTE AKTIE!

8 dagen Zeilen Inner Hebrides van 28-08 t/m 04-09.

Nu van 895,- voor 795,-

Ga je mee? Bel 0654297887 of mail info@steadysailing.nl

Ook in 2017 maken wij weer zeilreizen naar en in Schotland! Inmiddels weten we mooiste plekjes aan deze prachtig ruige kusten te vinden en bent u bij ons in goede handen. Binnenkort zal het programma 2017 op deze site te vinden zijn. Bent u nu al benieuwd? Stuur een mailtje naar info@steadysailing.nl en wij sturen u het nieuwe programma op!

 

Welkom aan boord!

Welkom bij Steady Sailing! Met veel passie verzorgen wij unieke kwaliteit zeilvakanties naar Schotland. Steady is een stoer, 22 meter lange zeilkits uit 1993 en voorzien van alle comfort. Stap aan boord en zeil samen met schippersechtpaar Jan-Willem en Mariëlle langs de ruige kusten van Schotland met zijn adembenemende vergezichten en bijzondere eilanden. In de uitgestrekte ongerepte natuur kun je heerlijk urenlang wandelen en de zee heeft hier zo veel te bieden! Op het water genieten we van de prachtige bergen om ons heen en het rijke wildlife. Het plezier van dolfijnen voor de boeg en het spotten van bruinvissen, walvissen en haaien... Wij verzekeren u een blijvende herinnering aan dit fascinerende land! 'De mooiste manier om Schotland te beleven... is vanaf het water!' 

Bekijk Steady's reisschema 2016 >> onze reizen